Letnj kosarkaski kamp

СОРАБОТКА СО АКАДЕМИЈА РЕБРАЧА ОД БЕЛГРАД

Жељко Ребрача е легенда на Југословенската кошарка, МВП на фајнл-фор турнирот во Евролигата, НБА руки Ол стар во 2002 година, МВП на грчкото првенство, најдобар играч на Европа во 1998 година; Самиот Ребрача и неговиот тим ќе бидат дел од нашите показни тренинзи,заеднички кампови и едукација на нашите тренери; Заедничка организација на летниот камп “Ребрача “ на Златибор со над 600 учесници од регионот поделени во две смени.

Смени

 

I смена

3.7 – 10.7.2021.

II смена

10.7 – 17.7.2021.

Повеќе информации за летниот камп може да прочитате тука